De Pure Beleving

De plek waar wellness, huidverbetering en een unieke beleving samenkomen.

De Pure Beleving

Herfst....tijd om extra aandacht aan uzelf te schenken

Blog - 17 oktober 2024 in

Herfst....tijd om extra aandacht aan uzelf te schenken

Met de herfst die er nu toch echt aan zit te komen, verandert niet alleen de natuur om ons heen, maar ook onze verzorgingsroutine verdient extra aandacht. De vallende blaadjes en kortere dagen geven ons een verlangen naar gezelligheid. We worden uitgenodigd om de kaarsen weer aan te doen, een heerlijke deken erbij te pakken, en met lekkere warme dranken te gaan cocoonen. Neem de tijd voor uzelf met een goed boek of een ontspannen bad. Dit zorgt niet alleen voor een opgewekt gevoel, maar helpt ook uw geest tot rust te komen in deze haastige samenleving. Een perfecte gelegenheid om zowel uiterlijk als innerlijk te zorgen voor uzelf.


Schoonheidsverzorging in de herfst

De kou en droge lucht kunnen een flinke impact hebben op uw huid. Het is tijd om de huidverzorging aan te passen ten opzichtte van de zomer. Daarom biedt De Pure Beleving een speciale behandeling per seizoen aan, met de daarbij behorende productlijn. Dit om uw huid nog beter gepast te kunnen verzorgen, met betrekking op het seizoen. Dit seizoen wordt er een prachtige behandeling aangeboden met de nieuwe Skin Rythm lijn van Cenzaa. Een prachtige lijn welke de huid optimaal hersteld in de nacht, en beschermt overdag tegen alle invloeden welke schadelijk kunnen zijn van buitenaf. De behandeling zorgt ervoor dat u met een volledig ontspannen gevoel de salon kan verlaten door de binaueral beats massages onder andere, welke de slaap verbeterd, en is gericht op het laten stralen en verbeteren van de conditie rondom de ogen met de speciale infrarood tool.


Maar wat kunt u thuis doen ter ondersteuning?

Hydratatie is the key:

Kies voor rijkere crèmes en serums die uw huid intensief voeden en beschermen tegen uitdroging. Upgrade uw behandeling met een extra ampul, of een specifiek masker welke hoog geconcentreerd zijn.


Peeling:

Verhelpt dode huidcellen met milde exfolianten. Dit helpt niet alleen uw huid te vernieuwen, maar ook optimaal de werkstoffen te kunnen laten opnemen. Het gevolg hiervan is dat uw huid een gezonde glans krijgt.


Verzorgende maskers:

Gun uzelf regelmatig een verwenmoment met de kalmerende of hydraterende maskers. Dit is niet alleen goed voor uw huid, maar ook een moment van ontspanning.


De Pure Beleving, een moment voor uzelf.......

Een bezoek aan De Pure Beleving kan uw herfstschoonheidsroutine een boost geven. Laat u verwennen met gezichtsbehandelingen, de Seasonsbehandelingen of massages. Dit is niet alleen goed voor uw uiterlijk, maar biedt ook een waardevolle ontsnapping aan de drukte van het dagelijkse leven.


Cocoonen, goed voor uw uiterlijk en innerlijk.....

Conclusie is dat de herfst een uitgelezen kans om uw innerlijk en uiterlijk extra aandacht te geven. Of u nu kiest voor een vakantie, een luxueuze behandeling bij De Pure Beleving of een zelfmoment thuis, deze tijd nodigt uit tot reflectie en vernieuwing. Geef uzelf de liefde en aandacht die u verdient, zodat u met een stralende glimlach de winter kunt ingaan.


Graag breng ik u op de hoogte dat De Pure Beleving ook een recharge moment gaat pakken in de herfstvakantie. Hierdoor is De Pure Beleving van 25 oktober tot en met 1 november gesloten.


Liefs,

Aimée